THE BEST SIDE OF اتومبیل برقی

The best Side of اتومبیل برقی

The best Side of اتومبیل برقی

Blog Article

برای مقایسه باید بدانید که در کشور ترکیه بیش از ۱۰۰۰ ایستگاه شارژ وجود دارد.

این نوع خودرو برقی فقط از باتری برای تامین انرژی استفاده می‌کند و پیشرانه آن الکتریکی است. خودرو تمام برقی دارای بازده بالا و صدا و آلایندگی کم هستند.

خودرو برقی مینور محصول شرکت خودروسازان جنوب را که در دو مدل هاردتاپ و سافت‌تاپ تولید می‌شد، باید یکی از نخستین خودروهای الکتریکی داخلی دانست. بهره‌گیری سازنده از ورق فلزی نازک و سپرهای پلاستیکی، وزن خودرو را کاهش می‌داد، در مقابل ایمنی آن را نیز با اما و اگرهایی مواجه کرده بود.

موتور الکتریکی ممکن است در جلو، عقب یا هر دو نقطه از خودرو نصب شود.

اما همان‌طور که در بالا نیز اشاره کردیم، این نوع خودروها دارای ساختاری ساده‌تر و قطعاتی کمتر هستند که اصلی‌ترین آنها عبارتند از:

عراقچی در دیدار امیرخان متقی: امیدوارم روابط با افغانستان را هرچه بیشتر در جهت منافع ملی ۲ کشور گسترش دهیم

در نهایت باید گفت که فرایند تولید و بازیافت باتری خودروهای برقی نیز از مسائلی است که می‌تواند تاثیرات مخربی برای محیط زیست در پی داشته باشد.

مینور به‌عنوان خودرویی دونفره از ۶ باتری here ۱۲ ولتی سود می‌برد. قیمت نسخه مجهز به باتری‌های اسیدی این خودرو در زمان معرفی ۶۰۰ و قیمت مدل لیتیومی آن ۹۰۰ دلار اعلام شده بود. پیشرانه برقی مینور ۱۰ اسب‌ بخار قدرت داشت و بیشینه سرعتش نیز ۴۰ کیلومتر بر ساعت بود.

مشکل مهم دیگر، محدودیت‌های تعویض باتری خودروهای برقی در ایران است؛ به‌نحوی که در حال حاضر مراکز تعویض باتری محدودی برای خودروهای برقی در کشور وجود دارد و مالکان خودروهای برقی در صورت ضرورت ممکن است با مشکلات پیچیده‌ای مواجه شوند.

پاسخ خرداد on ۷ آذر ۱۴۰۳ at ۰۷:۱۲ خودرو برقی آینده خودرو است تا ۱۰ سال دیگر اثری از خودرو فسیلی نخواهد بود

قاصدک نصیر توسط جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در ایران طراحی و ساخته شد. این خودرو در سال ۱۳۸۸ رونمایی شد و در معرض دید عموم قرار گرفت. قاصدک نصیر از قطعاتی مشترک با تیبا و پراید سود می‌برد و می‌توانست با یک بار شارژ باتری، مسافت ۹۰ کیلومتری را طی کند.

روزنامه جمهوی اسلامی: باید هوشمندانه از فرصت استفاده مذاکره با آمریکا استفاده کنیم

با توجه به تمرکز وزارت صمت بر واردات خودروهای برقی به کشور، در این مطلب به بررسی نقاط قوت و ضعف ماشین های الکتریکی می‌پردازیم.

در برخی از ابرخودروهای برقی، هر چرخ مستقیما به یک موتور برقی مستقل متصل است.

Report this page